Per 1 februari start Hayo van der Brugge als directeur Dienstverlening bij SBB. Samen met Hannie Vlug vormt hij vanaf dan de directie van SBB.

Hayo (59) is een innemende en stevige directeur met ruime ervaring in het aansturen van uitvoeringsorganisaties. Op dit moment is hij directeur van het Shared Service Center van de Dienst Justitiële Instellingen en heeft een rijke staat van dienst bij verschillende overheidsorganisaties. Hayo heeft veel kennis van het verder ontwikkelen van dienstverlening, onder andere met behulp van data en ICT. Kennis die voor SBB zeer relevant is, voor nu en in de toekomst.

Hayo van der Brugge: “Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij SBB. Om samen met directievoorzitter Hannie Vlug en alle SBB-medewerkers werk te maken van praktijkleren. Binnen mijn huidige functie heb ik zelf gezien en ervaren hoe belangrijk opleiden in praktijk is. Hoe cruciaal het is om te zorgen voor voldoende en goede vakkrachten in Nederland. Dat ik daar vanaf februari een bijdrage aan mag leveren, vind ik fantastisch en eervol.

We kijken uit naar de komst van Hayo en zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Adnan Tekin en Claudia Reiner
Duovoorzitters SBB