Nieuws

Nieuws

Werkgevers tevreden over afgestudeerde mbo’ers

Bedrijven waar mbo-studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan zijn tevreden over afgestudeerde mbo’ers. Dat blijkt uit de derde editie van het onderzoek van SBB naar het oordeel van werkgevers over de aansluiting van het mbo op de arbeidsmarkt. Op Prinsjesdag presenteerde de regering de uitkomsten als indicator op de Rijksbegroting.
Lees verder

MKB-Nederland roept op tot behoud Meld- en expertisepunt

Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland en boegbeeld van het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap, heeft begin september een brief gestuurd aan de ministers van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Economische Zaken en Klimaat en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, met zorgen over de toekomst van het kleinschalig specialistisch vakmanschap.
Lees verder

Amerpoort en SBB gaan samenwerken

Amerpoort en SBB ondertekenden woensdag 9 september een samenwerkingsovereenkomst. Hiermee geven beide partijen aan zich vanaf komend studiejaar in te zetten om de kwaliteit van leren voor ruim 150 bbl-studenten en 200 bol-stagiairs bij Amerpoort verder te gaan versterken.
Lees verder

Vanboeijen en SBB werken aan hogere kwaliteit van opleiden

Zorgorganisatie Vanboeijen en SBB ondertekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst. Als erkend leerbedrijf vindt Vanboeijen het belangrijk dat de kwaliteit van opleiden hoog is. Samen met SBB wil zij daarom een kwaliteitsslag maken in het algehele bpv-beleid.
Lees verder

SBB en BENU werken samen aan apothekersassistent van de toekomst

BENU Apotheken en SBB gaan samenwerken om het vak van apothekersassistent verder te ontwikkelen, zodat mbo-studenten weten hoe ze hun klanten in iedere levensfase kunnen helpen om gezond te zijn en blijven. Daarvoor ondertekenden de partners op 24 augustus op het hoofdkantoor van BENU Apotheken een samenwerkingsovereenkomst.
Lees verder

Pagina's