Nieuws

Nieuws

Aangepaste dienstverlening

Welke gevolgen hebben de coronamaatregelen van de Rijksoverheid voor onze dienstverlening? We zetten het voor u op een rij.
Lees verder

Mbo-studenten geven stage of leerbaan weer ruim een 8

Mbo-studenten gaven hun stages en leerbanen in 2020 gemiddeld een 8,1. Van de praktijkopleiders die de studenten begeleiden bij het erkende leerbedrijf, krijgen de stages en leerbanen gemiddeld een 7,5. Dat blijkt uit de vijfde BPV Monitor die SBB vandaag publiceert. Ondanks de coronacrisis zijn dit mooie resultaten.
Lees verder

SBB werkt mee aan aanpak jeugdwerkloosheid

Vandaag ondertekende SBB samen met twintig andere partijen uit bedrijfsleven, vakbonden, onderwijs en de overheid de werkagenda ‘Samen werk maken van de Aanpak Jeugdwerkloosheid’. De partijen willen met de gezamenlijke aanpak jongeren begeleiden naar vervolgonderwijs of werk, met als doel jeugdwerkloosheid te voorkomen en te bestrijden.
Lees verder

Kleine opleidingen, zo kun je die wél uitvoeren

Bedrijven die naarstig op zoek zijn naar geschoolde plafond- en wandmonteurs. Maar geen enkel roc dat de opleiding aanbiedt, simpelweg omdat de klassen te klein zijn. Voor Stichting Savantis Vakcentrum geen reden om bij de pakken neer te zitten, maar aanleiding voor een creatieve oplossing. In het nieuwe opleidingsmodel kunnen Savantis, roc en leerbedrijven er samen voor zorgen dat de opleiding wél uitvoerbaar is.
Lees verder

TNO en SBB bundelen krachten voor leven lang ontwikkelen

Het lerend vermogen van bedrijven versterken, zodat een leven lang ontwikkelen en voortdurend innoveren vanzelfsprekend worden. Daarvoor ondertekenden TNO en SBB vandaag een samenwerkingsovereenkomst. De ondertekening vond plaats op het kantoor van SBB in Zoetermeer.
Lees verder

Pagina's