Nieuws

Nieuws

Subsidieregeling praktijkleren definitief verlengd tot 2023

Zorg
Minister van OCW Ingrid van Engelshoven maakte vandaag bekend dat de Subsidieregeling praktijkleren definitief wordt verlengd tot 2023. Eerder stemde de Tweede Kamer al unaniem in met de motie Tielen (VVD).
Lees verder

Albron verlengt samenwerking met SBB

Albron
22 november heeft foodserviceorganisatie Albron de samenwerking met SBB bekrachtigd door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst. Daarmee versterken Albron en SBB elkaar in het leveren van een kwalitatief goed onderwijsprogramma.
Lees verder

Pilots praktijkleren met een praktijkverklaring in het mbo van start

Student en praktijkopleider carrosseriebouw
Op verzoek van de ministeries van OCW en SZW start SBB vanaf november 2018 met pilots praktijkleren met een praktijkverklaring in het mbo. De pilots zijn bedoeld voor werkzoekenden en werkenden zonder startkwalificatie, voor wie het behalen van een volledig mbo-diploma (incl. entreeopleiding) of een mbo-certificaat vooralsnog niet haalbaar lijkt.
Lees verder

Noordwest Ziekenhuisgroep uit Alkmaar beste leerbedrijf van Nederland 2018

Beste leerbedrijf 2018
Noordwest Ziekenhuisgroep uit Alkmaar is het beste leerbedrijf van Nederland. Dat maakten minister van OCW Ingrid van Engelshoven en duovoorzitter van SBB Ineke Dezentjé Hamming gisteren in theater Orpheus te Apeldoorn bekend.
Lees verder

Yukio Motohashi van Dudok in Rotterdam beste praktijkopleider van Nederland 2018

Beste praktijkopleider 2018
Yukio Motohashi van Dudok in Rotterdam is de beste praktijkopleider van Nederland. Dat maakten minister van OCW Ingrid van Engelshoven en voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof gisteren in theater Orpheus te Apeldoorn bekend.
Lees verder

Pagina's