Nieuws

Nieuws

Oproep SBB aan scholen: vraag mbo-certificaten aan

SBB roept scholen op aanvragen te doen voor nieuwe mbo-certificaten. Deze certificaten zijn bedoeld voor afgeronde onderdelen van een mbo-opleiding. Werkenden of werkzoekenden kunnen met een mbo-certificaat hun positie op de arbeidsmarkt gericht verbeteren.
Lees verder

Voorzitters brancheverenigingen ontvangen arbeidsmarktverkenning Pianotechniek

Vandaag presenteerde het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap de arbeidsmarktverkenning Pianotechniek. Het onderzoek is uitgevoerd door Rijnland Advies, in opdracht van SBB.
Lees verder

Bij Philadelphia bereikt Michelle al haar stagedoelen

Administratie, het in- en verkoopproces, secuur werken en nog veel meer. Daarmee houdt de twintigjarige Michelle zich bij zorginstelling Philadelphia bezig. Dankzij de inspanning van MBO Amersfoort en SBB vindt ze een leerzame stage en bereikt ze al haar stagedoelen.
Lees verder

Kick-off stages voor zestien modestudenten in Amsterdam: samenwerking SBB en ROC van Amsterdam

Naaiatelier Mailey’s in Amsterdam en de modeopleidingen van het ROC van Amsterdam hebben zestien modestudenten een stageplaats kunnen geven. SBB heeft beide partijen in contact gebracht met elkaar om op die manier, hopelijk ook op de lange termijn, een stageplaats te bieden aan modestudenten. Gisterochtend vond de kick-off plaats in MBO College Zuid bij de RAI.
Lees verder

Beter Horen biedt mbo-studenten interessante toekomst

Minimaal 65 gediplomeerde audiciens bij wie elke Nederlander straks terechtkan voor een hooroplossing op maat. Daarvoor zorgt Beter Horen de komende periode via de reguliere vakopleiding. Door mbo-studenten te begeleiden, die werken en leren op een van de 142 door SBB erkende vestigingen, helpt Beter Horen studenten met hart voor zorg en techniek op weg naar een interessante toekomst.
Lees verder

Pagina's