Nieuws

Nieuws

Coronavirus: aangepaste dienstverlening SBB

De dienstverlening van SBB aan leerbedrijven en scholen blijft grotendeels beschikbaar. De maatregelen die in het hele land gelden door het coronavirus leiden tot 1 juni wel tot een aantal aanpassingen.
Lees verder

Bij Alexander mag je fouten maken

Fouten maken mag. Dat is de belangrijkste boodschap die Alexander van der Doorn van Kennemer Duincamping Bakkum zijn stagiairs meegeeft. Afgelopen november werd Alexander uitgeroepen tot beste praktijkopleider van Nederland 2019. Hoe is het hem sindsdien vergaan?
Lees verder

JC-Electronics laat alles en iedereen weer werken

‘Wat ooit heeft gewerkt, kan weer werken.’ Vanuit die overtuiging groeide JC-Electronics in veertien jaar uit van een tweemanszaak op een zolderkamer tot een internationale onderneming met 210 medewerkers. Een nadere kennismaking met het beste leerbedrijf van 2019.
Lees verder

SBB en Arriva Nederland ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Vanaf vandaag mag Arriva Nederland zich landelijk erkend leerbedrijf noemen. Op het kantoor van Arriva in Leiden ondertekenden SBB en de vervoerder een samenwerkingsovereenkomst. De erkenning geldt voor het vak van buschauffeur en machinist. Voorheen was deze erkenning alleen regionaal.
Lees verder

Jordi regelt ‘t wel

Als stagiair op de werkvloer een reeks vaardigheden leren, dat beloond zien met praktijkverklaringen voor zowel productie als logistiek, en dan ook nog eens een contract in de wacht slepen. Voormalig vso-leerling Jordi heeft het bij CNC International in Weert best naar zijn zin. Een succesverhaal dankzij de flexibele kwalificatiestructuur.
Lees verder

Pagina's