Nieuws

Nieuws

SBB blijft alert op signalen uit de zorg

logo sbb
FNV publiceerde vanmorgen het rapport ‘Meldpunt stagemisbruik in de Zorg & Welzijn’. Het was SBB bekend dat FNV de afgelopen maanden meldingen verzamelde van medewerkers, stagiairs en leerlingen in de sector Zorg & Welzijn. SBB vindt het belangrijk dat signalen worden gemeld, zodat deze kunnen worden opgepakt.
Lees verder

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven geven impuls aan een leven lang ontwikkelen

Leren stopt niet na het behalen van een diploma. Ook werkenden en werkzoekenden moeten zich een leven lang ontwikkelen. Dat is de kern van de positionpaper ‘De kracht van praktijkleren in het mbo’. Ministers Ingrid van Engelshoven van OCW en Wouter Koolmees van SZW ontvingen vandaag de eerste exemplaren.
Lees verder

SBB zoekt beste leerbedrijf en praktijkopleider van Nederland

Voor de circa 500.000 mbo-studenten die tijdens hun stage of leerbaan leren in de praktijk, maken een goed leerbedrijf en een goede praktijkopleider het verschil. Om dat te benadrukken organiseert SBB jaarlijks de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider. Bent u of kent u de beste kandidaat voor de verkiezing van 2020?
Lees verder

SBB tekent samenwerkingsovereenkomst met H&M

16 januari ondertekende SBB met veel enthousiasme een samenwerkingsovereenkomst met H&M voor een periode van drie jaar. Met deze samenwerking maakt de winkelketen een volgende stap als erkend leerbedrijf.
Lees verder

Adecco Group Nederland en SBB verlengen samenwerking

Onlangs ondertekenden Fleur van de Wall, hr-directeur van de Adecco Group Nederland, en Deborah van der Meere, sectorunitmanager Zakelijke dienstverlening en veiligheid bij SBB, een samenwerkingsovereenkomst.
Lees verder

Pagina's