Nieuws

Nieuws

Audax wil in iedere Bruna- en AKO-winkel een mbo-student

In elke Bruna- en AKO-winkel van Audax een mbo-student met een leerbaan. Daarvoor maakt Audax zich de komende tijd sterk. Ook op de servicekantoren en in de logistiek heeft de organisatie leerplekken. Onlangs ondertekende het familiebedrijf in Amsterdam een samenwerkingsovereenkomst met SBB.
Lees verder

Partners slaan de handen ineen om kans op een baan te vergroten

Vandaag is een intentieverklaring ondertekend op initiatief van de minister en staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, om een landelijk dekkend mobiliteit netwerk op te zetten en vorm te geven aan integrale crisisdienstverlening waaronder scholing.
Lees verder

Online event rondom dynamisch vakmanschap

Op 15 december 2020 organiseert het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap het online event ‘Dynamisch Vakmanschap’. Van 10.00 tot 11.30 uur kunt u het programma via een livestream volgen. Binnenkort ontvangt u de uitnodiging en kunt u zich aanmelden.
Lees verder

Werksessies opleidingen carrosseriebouwer

Het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap ontving een melding van de RAI Vereniging, de brancheorganisatie voor de rijwiel- en automobielindustrie. De vereniging maakt zich zorgen over de geringe instroom in de opleidingen voor carrosseriebouw en vreest dat het grote tekort aan carrosseriebouwers op de arbeidsmarkt alleen maar zal toenemen.
Lees verder

Alliander en SBB versterken samenwerking

Met het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst op vrijdag 6 november is de samenwerking tussen Alliander Technische Bedrijfsschool als erkend leerbedrijf en SBB versterkt. Met de afspraken wordt de kwaliteit van het praktijkleren bevorderd en de aansluiting van het onderwijs op de praktijk verbeterd.
Lees verder

Pagina's