Specsavers verlengt samenwerking met SBB

Specsavers
Optiek- en audicienketen Specsavers heeft de samenwerkingsovereenkomst met SBB verlengd. Dat gebeurde gisteren op het hoofdkantoor in Maarssen. Met de overeenkomst versterkt Specsavers zijn rol als erkend leerbedrijf en verbetert het de aansluiting van het onderwijs op de beroepspraktijk.

Specsavers is erkend leerbedrijf voor aankomende opticiens en audiciens. Door het hele land kunnen mbo-studenten bij de winkels terecht voor stages en leerbanen.

Leven lang ontwikkelen

Rob de Waal, verantwoordelijk voor Learning & Development binnen Specsavers Nederland: “We streven ernaar dat onze medewerkers zich een leven lang ontwikkelen. Dit principe wordt ondersteund door de samenwerking met SBB, dat de ontwikkeling van zowel studenten als praktijkopleiders stimuleert. We zijn heel trots op onze landelijke erkenning, vooral omdat we in onze winkels alleen werken met gediplomeerde opticiens en audiciens.”

144 winkels

Het verlengen van de samenwerking is belangrijk voor Specsavers, omdat het erkende leerbedrijf daarmee laat zien dat het voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden die SBB stelt. Ondersteund door SBB kunnen studenten en praktijkopleiders zich in alle 144 winkels blijven ontwikkelen, waarmee Specsavers zijn positie als aantrekkelijke werkgever versterkt.