Adecco Group Nederland en SBB verlengen samenwerking

Adecco Group Nederland
Onlangs ondertekenden Fleur van de Wall, hr-directeur van de Adecco Group Nederland, en Deborah van der Meere, sectorunitmanager Zakelijke dienstverlening en veiligheid bij SBB, een samenwerkingsovereenkomst.

Met de overeenkomst versterkt Adecco haar rol als erkend leerbedrijf en verbetert zij de aansluiting van het onderwijs op de beroepspraktijk. Mbo-studenten kunnen op 78 vestigingen in het land praktijkervaring opdoen.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop

“Bij de Adecco Group staan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze studenten voorop”, zegt Fleur van de Wall. “Stages en leerbanen zijn belangrijk om ook de jongere generatie te coachen en een waardevolle leerervaring te bieden. Wij maken graag deel uit van die eerste kennismaking met de wereld van werk. Dat is een rol die bij uitstek bij ons past. De Adecco Group is een open en ondernemende organisatie. Bij ons krijg je alle vrijheid, en ook de verantwoordelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en door te groeien.”

Twee keer per jaar een kickstart-event

Het stageprogramma is afgestemd op de leerlijn waar de stagiair doorheen gaat bij Adecco: de recruitment-, de sales- of de servicesrol. Daarbij komen zowel softskills als hardskills aan bod. Twee keer per jaar organiseert het Adecco-stagebureau een kickstart-event. Tijdens dit event, in de eerste maand van de stage, wordt de stagiair meegenomen in Adecco als organisatie, de werkzaamheden van de stagiair, kennismaking met andere stagiairs en persoonlijke ontwikkeling door trainingen. Voor onlinetrainingen is er een eigen Adecco Academy.

Over de Adecco Group

De Adecco Group, actief in meer dan 60 landen, is een van de grootste hr-dienstverleners ter wereld en levert gevarieerde, innovatieve diensten voor het realiseren van tijdelijke en duurzame werkrelaties. Dagelijks zijn wereldwijd meer dan 700.000 flexmedewerkers namens Adecco actief bij opdrachtgevers, in alle sectoren en op alle niveaus. In Nederland heeft de Adecco Group een landelijk dekkend netwerk. De groep bestaat uit zes grote labels: Adecco, Modis, Badenoch+Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison en Pontoon.