Event specialistisch vakmanschap over duurzaamheid en circulaire economie

Gebouw locatie event specialistisch vakmanschap
Op 28 november 2019 vindt het jaarlijkse event rondom specialistisch vakmanschap plaats. Dit keer is het thema ‘duurzaamheid en circulaire economie binnen het specialistisch vakmanschap’. Het event is van 16.00 tot 19.00 uur in de New World Campus aan het Spaarneplein in Den Haag.

Ieder jaar organiseert het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap een event. Dit jaar staat het event in het teken van duurzaamheid en circulaire economie. Aan de hand van ontwikkelingen en aansprekende voorbeelden wordt in beeld gebracht hoe dit van invloed is op het specialistisch vakmanschap.

Duurzame locatie

De locatie sluit volledig aan bij het thema. De New World Campus, het voormalige kantoor van de Postcheque- en Girodienst in Den Haag wordt gekenmerkt door het duurzame karakter. Bij de verbouwing van het pand in 2015 zijn een aantal duurzame uitgangspunten geformuleerd, zoals het beperken van afval en het (her)gebruik van materialen. De meubels zijn gehuurd bij de leverancier, zodat deze na afloop van de looptijd hergebruikt kunnen worden.

Na de zomer volgt meer informatie over de invulling van het programma. Heeft u een idee of onderwerp dat aansluit bij het thema van het event? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar Nora Dal via n.dal@s-bb.nl.