Sectorkamer organiseert visiebijeenkomst over veiligheid

Student en praktijkopleider
De sectorkamer Zakelijke dienstverlening en veiligheid organiseert op donderdagmiddag 7 juni een visiebijeenkomst over veiligheid bij SBB in Zoetermeer. De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, defensie- en politiefunctionarissen, securitymanagers, praktijkopleiders en sectordirecteuren van scholen.

Het mbo leidt op in diverse richtingen, van handhaver toezicht en veiligheid of objectbeveiliger tot buitengewoon opsporingsambtenaar. Maar de beveiligingsbranche verandert. Het nieuwe beveiligen staat voor preventieve oplossingen met een maximale synergie tussen mens, kennis en technologie.

Inspirerende praktijkvoorbeelden

Aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden gaan we in debat over actuele vragen. Welke manier van beveiligen past bij het huidige tijdsbeeld? Waartegen willen bedrijven en instellingen zich beschermen? Wat zijn de kansen en bedreigingen? Hoe bereiden we de mbo-studenten hierop voor? Welke thema’s vindt u belangrijk voor de toekomstagenda van het mbo?

Deelnemen?

Het programma en de uitnodiging zijn in voorbereiding. Wilt u alvast een inspirerend voorbeeld aandragen of deelnemen aan het debat? Stuur een berichtje aan Hedy Segond von Banchet.