PCI Nederland en SBB tekenen samenwerkingsovereenkomst

PCI
6 februari ondertekenden PCI Nederland en SBB een samenwerkingsovereenkomst. Daarmee onderstreept de onderneming in informatieoplossingen haar structurele aanpak in opleiden en zet zij als erkend leerbedrijf de deur open voor de begeleiding van ambitieuze en fanatieke mbo-studenten.

Waldo Consen, HR Directeur bij PCI, is blij met de samenwerking: “PCI is een groeiende organisatie met grote ambities en wij zoeken continu naar de beste mensen voor ons bedrijf. Capabele mensen met vakkennis. Doorzetters die verandering als fijn ervaren. De samenwerking met SBB gaat ons hier enorm bij helpen. Studenten die bij ons stage gaan lopen helpen we om verder te komen. Wederzijds verwachten we dat deze talenten de ogen blijven openen van PCI en fanatiek en assertief de stage ingaan, dat is leerzaam voor allebei.”

Zoektocht naar talent

“De dynamische markt waarin PCI zich begeeft vraagt om continue ontwikkeling en opleiding van medewerkers", vervolgt Consen. "Het is iets waarin altijd is geïnvesteerd. Met een eigen PCI Academy, een businessschool en een samenwerking met Nyenrode Business Universiteit biedt PCI haar medewerkers op alle vestigingen in het land de kans te excelleren. De samenwerking met SBB en de zoektocht naar talent sluit hier prachtig op aan.”

‘Must work’-stagebedrijf

Consen: “In de opleidingen Zakelijke Dienstverlening en Handel willen wij ons tonen als een ‘must work’-stagebedrijf. Als erkend leerbedrijf gaan wij enthousiaste studenten in gestructureerde stappen bekendmaken met alle facetten van IT, samenwerken en collegialiteit. Wij zijn er klaar voor en kijken uit naar de stagiairs.”