Neem deel aan de nieuwste webinars voor praktijkopleiders

Het begeleiden van mbo-studenten in de beroepspraktijk vraagt om meer dan uitstekende vakkennis alleen. SBB biedt diverse scholingsmogelijkheden om kennis en vaardigheden te ontwikkelen voor praktijkopleiders. Zo staan in november en december twee webinars op het programma.

Praktijkopleiders en alle andere belangstellenden die bij het begeleiden van mbo-studenten zijn betrokken kunnen in november en december deelnemen aan twee webinars.

Begeleiden van volwassenen (dinsdag 24 november, 11.00 uur)

Leren stopt niet na het behalen van een diploma. Ook werkenden en werkzoekenden blijven zich een leven lang ontwikkelen. Het begeleiden van een volwassene tijdens een leerwerktraject kan echter een andere aanpak van u vragen. In dit webinar van 60 minuten delen we met u hoe deze doelgroep eruitziet en hoe u hen goed kunt begeleiden.

Meld u aan voor dit webinar

Sociale veiligheid (donderdag 3 december, 13.00 uur)

Studenten leren en ontwikkelen zichzelf het beste in een sociaal veilige werkomgeving. Maar wat is sociale veiligheid eigenlijk? In dit webinar van 60 minuten deelt expert en auteur Joriene Beks haar visie op sociale veiligheid en vertelt ze hoe zij dit heeft toegepast binnen haar leerbedrijf.

Meld u aan voor dit webinar