Basiscijfers Jeugd

Met de Basiscijfers Jeugd geven UWV en SBB een actueel beeld van de kansen en mogelijkheden voor jongeren op de regionale arbeidsmarkt en stagemarkt. Wilt u op de hoogte blijven van updates van de Basiscijfers Jeugd, schrijf u dan in voor onze mailinglist door hier te klikken.

Dashboards Basiscijfers Jeugd

We maken gebruik van interactieve dashboards. Hiermee ontsluiten we de informatie op een visuele en interactieve manier en vergroten we de actualiteit. De Basiscijfers Jeugd bestaat uit vijf thema’s: studenten, kans op werk en stage, vacatures, werkzoekenden en stages en leerbanen. Elk kwartaal komt er een update, met recentere cijfers of aanvullende informatie.

Bekijk dashboards Basiscijfers Jeugd


Regionale schetsen en initiatieven

Niet elke regio is hetzelfde, zoals ook uit de dashboards Basiscijfers Jeugd blijkt. Maar wat speelt er nu eigenlijk in de diverse regio’s? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarkt en onderwijs en wat voor initiatieven zijn er om jongeren naar werk dan wel opleiding te begeleiden? Lees het in de regionale schetsen en initiatieven van uw regio.

Regionale schetsen en initiatieven