SBB Leerbedrijvenenquête 2017

Student en praktijkopleider in AV, multimedia en gaming

Als erkend leerbedrijf kent u de markt in uw regio, de studenten en de inhoud van de opleidingen. U kunt als beste inschatten welke ontwikkelingen er plaatsvinden. Daarom ontving u per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan de SBB Leerbedrijvenenquête 2017.

Er zijn momenteel drie thema's waarvoor wij de leerbedrijvenenquête inzetten:

Kans op werk

Jaarlijks onderzoeken wij ontwikkelingen op het gebied van werkgelegenheid en het werven van personeel. Met behulp van deze enquête brengen we de kans op werk voor mbo-studenten in kaart. Studenten kunnen hierdoor een beter onderbouwde keuze voor een studie maken en bedrijven krijgen de benodigde vakmensen.  

Het invullen van deze enquête kost vijf tot tien minuten. Na de laatste vraag kunt u eventuele opmerkingen kwijt.

Kans op stage

Jaarlijks onderzoeken wij ontwikkelingen op de stagemarkt. Met behulp van deze enquête brengen wij de kans op stage voor mbo-studenten in kaart. Zo kunnen we studenten en scholen goed informeren welke opleidingen de beste kansen op stageplaatsen en leerbanen bieden.

Het is een korte vragenlijst. Het invullen van deze enquête kost ongeveer vijf minuten. Na de laatste vraag kunt u eventuele opmerkingen kwijt.

BPV Monitor

Met de BPV Monitor 2017 meten beroepsonderwijs en bedrijfsleven de kwaliteit van de beroepspraktijkvorming (bpv). Dat gebeurt door vragen te stellen aan de praktijkopleider of contactpersoon bpv van het leerbedrijf, de student en de bpv-begeleider van de school. De antwoorden helpen leerbedrijven, scholen en SBB de kwaliteit van stages en leerbanen te verbeteren.

Lees meer >

Is de enquête anoniem?

Om u vragenlijsten op maat te kunnen aanbieden, gebruikten wij de bij ons bekende gegevens: uw erkenning, de regio en het soort bedrijf. Uw antwoorden verwerken wij anoniem. Wij verstrekken nooit individuele gegevens over bedrijven aan derden. De uitkomsten die we verwerken in rapportages zijn niet te herleiden tot specifieke bedrijven.

Gegevens aanpassen

Door in te loggen op MijnSBB kunt u uw gegevens aanpassen. Daar ziet u ook wat er over uw bedrijf is geregistreerd.

Inloggen op MijnSBB 

Meer informatie

Voor technische vragen kunt u een bericht sturen aan technical.support@tns-nipo.com.
Voor inhoudelijke vragen kunt u een bericht sturen aan info@s-bb.nl.

Zie ook: