Inloggen voor onderwijs

Bpv-portal Onderwijs

Nadat u bent ingelogd op de bpv-portal Onderwijs kunt u een stage of leerbaan zoeken voor uw student, een bedrijf voordragen voor erkenning, uw gegevens inzien en aanpassen, enzovoorts.

Naar de portal

MijnSBB

Wilt u een cross-over samenstellen, dan kan dat vanuit MijnSBB. MijnSBB is een online platform voor het regelen van praktische zaken met SBB. Steeds meer activiteiten die u voorheen via de bpv-portal Onderwijs verrichte, worden via MijnSBB aangeboden. MijnSBB is ook als app via uw smartphone en tablet beschikbaar.

Inloggen op MijnSBB 


Uitgeschreven tekst van deze video

U helpt studenten op weg bij het vinden van een stage of leerbaan bij een erkend leerbedrijf. Wist u dat u zelf ook een bedrijf kunt voordragen?

U gaat naar s-bb.nl en bij 'onderwijs' klikt u op 'inloggen voor onderwijs'.

Log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Klik op ‘draag een bedrijf voor’ en u krijgt uitleg over de stappen die u volgt. Onderaan de pagina klikt u op ‘starten’.

Let op! U kunt alleen een voordracht doen als de naam van de student en de bpv-periode bekend zijn.
Zoek eerst het bedrijf op. Via kamer van koophandel nummer, bedrijfsnaam, plaats of postcode. Komt het bedrijf niet voor in de lijst? Dan is het nog niet erkend en kunt u verder met de voordracht.
Vul bij stap 2 alle contactgegevens in van het bedrijf dat u wilt voordragen en klik op ‘volgende’.
Bij stap 3 selecteert u de mbo-opleiding die de student volgt. U voegt deze opleiding toe aan de lijst. Kent u alleen de huidige crebocode? Het systeem vertaalt deze automatisch naar de crebocode uit de herziene kwalificatiestructuur.

Bij stap 4 vult u de naam van de student en de bpv-periode in. Bij de korte toelichting geeft u aan waarom u het bedrijf voordraagt.

Check en wijzig eventueel de ingevoerde gegevens en dien de erkenningsaanvraag in.
Het bedrijf ontvangt nu een e-mail met uw voordracht. Op het moment dat zij de voordracht bevestigen, neemt SBB de aanvraag in behandeling. U kunt ook zelf de voordracht volgen.
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 088 338 00 00 of stuur een e-mail naar info@s-bb.nl.

Bedankt voor uw voordracht. Want zo helpt u studenten aan een professionele stageplaats of leerbaan in de veilige omgeving van een erkend leerbedrijf.