Inloggen voor onderwijs

Op onze bpv-portal Onderwijs kunt u een stage of leerbaan zoeken voor uw student, een bedrijf voordragen voor erkenning, uw gegevens inzien en aanpassen, enzovoorts. Voor de meeste taken moet u eerst inloggen, maar enkele taken zijn zonder inlog mogelijk.

Naar bpv-portal Onderwijs


Uitgeschreven tekst van deze video

U helpt studenten op weg bij het vinden van een stage of leerbaan bij een erkend leerbedrijf. Wist u dat u zelf ook een bedrijf kunt voordragen?

U gaat naar s-bb.nl en bij 'onderwijs' klikt u op 'inloggen voor onderwijs'.

Log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Klik op ‘draag een bedrijf voor’ en u krijgt uitleg over de stappen die u volgt. Onderaan de pagina klikt u op ‘starten’.

Let op! U kunt alleen een voordracht doen als de naam van de student en de bpv-periode bekend zijn.
Zoek eerst het bedrijf op. Via kamer van koophandel nummer, bedrijfsnaam, plaats of postcode. Komt het bedrijf niet voor in de lijst? Dan is het nog niet erkend en kunt u verder met de voordracht.
Vul bij stap 2 alle contactgegevens in van het bedrijf dat u wilt voordragen en klik op ‘volgende’.
Bij stap 3 selecteert u de mbo-opleiding die de student volgt. U voegt deze opleiding toe aan de lijst. Kent u alleen de huidige crebocode? Het systeem vertaalt deze automatisch naar de crebocode uit de herziene kwalificatiestructuur.

Bij stap 4 vult u de naam van de student en de bpv-periode in. Bij de korte toelichting geeft u aan waarom u het bedrijf voordraagt.

Check en wijzig eventueel de ingevoerde gegevens en dien de erkenningsaanvraag in.
Het bedrijf ontvangt nu een e-mail met uw voordracht. Op het moment dat zij de voordracht bevestigen, neemt SBB de aanvraag in behandeling. U kunt ook zelf de voordracht volgen.
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 088 338 00 00 of stuur een e-mail naar info@s-bb.nl.

Bedankt voor uw voordracht. Want zo helpt u studenten aan een professionele stageplaats of leerbaan in de veilige omgeving van een erkend leerbedrijf.