SBB zet erkende leerbedrijven in het zonnetje

Bordje met 'U verdient een pluim!'
Vandaag start voor het derde achtereenvolgende jaar de actieweek 'SBB on tour'. Omdat we trots zijn op de erkende leerbedrijven die studenten in de beroepspraktijk begeleiden, zetten onze adviseurs praktijkleren van 28 mei tot en met 1 juni een aantal leerbedrijven in het zonnetje.

Met een kartonnen bordje dat bijvoorbeeld op de balie kan worden gezet, bedankt SBB de bezochte leerbedrijven voor het begeleiden van mbo-studenten. Op hun beurt krijgen de leerbedrijven de kans om een school te bedanken. Daarvoor vullen ze een briefkaart in, die de adviseur bij een toekomstig bezoek aan de school overhandigt.

Beschikbare stages en leerbanen

De adviseurs vragen tegelijk naar beschikbare stages en leerbanen voor zowel mbo-studenten als Borisleerlingen en zij-instromers. De leerplaatsen die de bedrijven via MijnSBB beschikbaar stellen verschijnen automatisch op Stagemarkt.nl, de website waar dagelijks meer dan 10.000 studenten en scholen een leerplaats zoeken.

Fotowedstrijd #toekomstinhuis

Van 28 mei tot en met 1 juni kunnen erkende leerbedrijven nog eens extra benadrukken dat ze de toekomst in huis hebben. Daarvoor delen ze een foto van het team en het erkenningsbordje op Facebook of Twitter met de hashtag #toekomstinhuis. De deelnemende bedrijven maken iedere dag kans op € 250,-.

Winnaar fotowedstrijd SBB on tour

Winnaar dag 1: Kinderboerderij De Oude Hofstede in Ede

Winnaar fotowedstrijd SBB on tour

Winnaar dag 2: Zorgorganisatie Valkenhof in Valkenswaard

Winnaar fotowedstrijd SBB on tour

Winnaar dag 3: Crowne Plaza Maastricht

Winnaar fotowedstrijd SBB on tour

Winnaar dag 4: HEMA Tiel en HEMA Beneden-Leeuwen

Winnaar fotowedstrijd SBB on tour

Winnaar dag 5: Industrieel reinigingsspecialist Group Victor Peeters