Duurzame inzetbaarheid

Bas Rigter

Duurzame inzetbaarheid, wat is dat eigenlijk? Wij verstaan eronder dat we er samen met jou alles aan doen om jou betrokken, geïnteresseerd, vitaal en breed inzetbaar te houden, nu en in de toekomst. Als je gezond en gelukkig bent heb je meer plezier in je werk, ben je creatiever en heb je betere ideeën. We zien dit als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en investeren in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Ontwikkeling

Bij SBB ben je de regisseur van je eigen loopbaan. Groeien kan door het hogerop te zoeken of door binnen je eigen functie te verbreden of te verdiepen. Onze SBB Academie helpt je je horizon te verbreden. Met een divers aanbod aan e-learnings, trainingen en opleidingen zijn er kansen genoeg. Jouw ontwikkeling plannen, uitvoeren, bijsturen en evalueren doe je samen met je leidinggevende. We ondersteunen met tal van instrumenten, tips en informatie via ons loopbaanportaal.

Gezondheid

Bij SBB besteden we aandacht aan jouw gezondheid en vitaliteit. We zorgen bijvoorbeeld voor de juiste balans tussen werk en privé en we houden de werkdruk evenwichtig. Natuurlijk mag je rekenen op een prettige werksfeer en een veilige werkplek. Ook kun je, als je dat wilt, meedoen aan evenementen zoals de week van de loopbaan of bijvoorbeeld sportieve activiteiten.

Duurzame inzetbaarheid zien wij als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van medewerkers en organisatie.