Arbeidsvoorwaarden

Rianne

Alle medewerkers werken dagelijks hard aan onze missie. Dat wordt gezien en dat wordt gewaardeerd. Die waardering uit zich onder andere in een goed salaris, dat past bij je functie en je ervaring. En in een prima totaalpakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. We zorgen ook voor een laptop en een smartphone, zodat jij je werk overal goed kunt doen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij SBB zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Zo hebben we een degelijke pensioenregeling bij pensioenfonds ABP, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast krijg je bij een werkweek van 40 uur 27 vakantiedagen en 112,5 adv-uren. Verder heeft SBB gunstige cao-afspraken met de vakbonden gemaakt, bijvoorbeeld over de levensfaseverlofregeling en studiefaciliteiten.

Salaris

Je ontvangt bij ons een vast maandsalaris. In onze vacatures vermelden wij in welke schaal de functie is ingedeeld. De trede binnen deze functieschaal is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Bij goed functioneren stijg je jaarlijks tot je de laatste trede hebt bereikt. Eventueel kun je daarna doorgroeien naar een andere functie met een andere schaal. De schalen kun je ook terugvinden in de cao die je onderaan deze pagina kunt downloaden.

Onze mensen verzetten veel werk. Dat wordt gezien en gewaardeerd. Je ontvangt een passend salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld.