Gebruik de communicatiemiddelen van SBB Helpt

Onderwijs en bedrijfsleven werken er hard aan om voor elke student een stage of leerbaan te vinden. Een mailing en andere positieve pr kunnen daar goed bij helpen.

Wilt u een brief of een e-mail versturen? Zoekt u een illustratie voor de sociale media? Wilt u een plaatje toevoegen onder uw e-mailhandtekening? Gebruik de communicatiemiddelen.

Brief en e-mail

Wilt u – bijvoorbeeld als brancheorganisatie, school of adviseur – een brief of een e-mail versturen? Download de standaardtekst in MS Word. U kunt de tekst naar wens aanvullen, veranderen en in uw eigen huisstijl zetten.

Sociale media

Tip 1

Deel een bericht van SBB op uw eigen kanalen. Volg ons om de meest recente berichten op uw tijdlijn te zien. Zo mist u niets. Volg en deel via:

Tip 2

We maakten voor u een zip-bestand met drie standaardberichten. Gebruikt u ze? Dan is het leuk als u ons even tagt in het bericht. Ook kunt u deze video in uw eigen netwerk extra onder de aandacht brengen.

E-mailhandtekening

Wilt u ook in uw e-mails laten zien dat u zich inzet voor SBB Helpt? Download het zip-bestand met vier verschillende illustraties.