Heeft u een MijnSBB account? Bent u er zeker van dat uw keuzedeel idee relevant is voor de arbeidsmarkt en heeft u de benodigde gegevens bij de hand? Log dan in bij MijnSBB en start uw aanvraag.

1. Het begint met een idee

Bijvoorbeeld doordat het bedrijfsleven zich in rap tempo doorontwikkelt, kan passend onderwijs ontbreken waarmee de toekomst voor een specifiek beroep in gevaar dreigt te komen. Het bedrijfsleven kan hierover in gesprek gaan met een school in de buurt en tezamen ontstaat zo het idee voor een nieuw stukje onderwijs.

2. Een goede voorbereiding is het halve werk

Om snel van start te kunnen gaan, heeft SBB onderstaand stappenplan voor u uitgewerkt.

  1. Raadpleeg het register keuzedelen om te achterhalen of uw idee wel of niet bestaat;
  2. Een keuzedeel maken is een vak. Vooral wanneer u kiest om het keuzedeel zelf te maken, lees dan eerst de handleiding keuzedelen om frustratie later te voorkomen;
  3. Uw voorstel komt altijd voort uit een samenwerking. Hiervoor zijn contactgegevens en de juiste handtekeningen nodig. Raadpleeg de handleiding keuzedelen voor meer informatie.
  4. Houd voor het indienen van een keuzedeel voorstel uw MijnSBB account bij de hand.

3. Log in op MijnSBB en start uw aanvraag

Als u er zeker van bent dat uw keuzedeel idee relevant is voor de arbeidsmarkt én u de benodigde gegevens paraat heeft, dan kunt u uw aanvraag starten. Daarvoor is het nodig dat u inlogt op MijnSBB.

Heeft u geen account? Neem dan contact op met uw SBB praktijkadviseur of met de SBB servicedesk.

LET OP! Als u inlogt op MijnSBB komt u terecht in het dashboard. Klik daar op de menu-optie 'Kwalificatiestructuur' om terug te keren naar de Portal Kwalificatiestructuur.

Log in via onderstaande knop op MijnSBB en start uw aanvraag.

 

Start aanvraag Externe link