Alles over White Label

Student en praktijkopleider schoonheidsspecialist

White Label is een gratis hulpmiddel voor mbo-scholen bij het zoekproces naar stages, opmaak en checken van bpv-overeenkomsten en het gebruik in bpv-handboeken. Scholen hebben via het eigen systeem gratis toegang tot alle stages en leerbanen die worden aangeboden op www.stagemarkt.nl. Dit betekent dus dat scholen efficiënt kunnen omgaan met het vinden en zoeken van leerplaatsen.

SBB biedt White Label aan om de processen achter het uitvoeren van de wettelijke taken van mbo-scholen en SBB naadloos op elkaar aan te sluiten. Scholen maken per jaar ruim 500.000 bpv-overeenkomsten. De erkende leerbedrijven maken deze overeenkomsten. De controle hiervan is geautomatiseerd.

Eigen systeem

Met White Label is het mogelijk om informatie van erkende leerbedrijven te gebruiken in het eigen systeem. De data zijn vrij van vormgeving. Software-ontwikkelaars verwerken de data in het eigen systeem en alle informatie is via de eigen omgeving op te vragen.

Concept

White Label is de naam voor concepten waarbij een organisatie producten of diensten produceert die een ander bedrijf onder de eigen naam op de markt brengt, zoals een huismerk van de supermarkt. White Label maakt het mogelijk om zonder investering in technologie of infrastructuur een product of dienst aan te bieden.

Actueel en volledig

Een soepele uitwisseling bevordert de actualiteit en de volledigheid van de data en een goed georganiseerd proces betekent minder kans op fouten. Met White Label vereenvoudigt de school het administratieve proces rondom de bpv. Omdat Stagemarkt.nl steeds meer wordt gebruikt, verbetert ook de kwaliteit van de data.