Nieuwsbrieven

Student en praktijkopleider

Ontvangt u graag actueel nieuws en praktische informatie over middelbaar beroepsonderwijs en bedrijfsleven? Meld u aan voor een of meer digitale nieuwsbrieven.

SBB

Deze nieuwsbrief is voor alle relaties van SBB. Tienmaal per jaar ontvangt u van ons actueel nieuws en praktische informatie over leren in de praktijk. Ook geven we voorbeelden van de goede samenwerking tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Door samen studenten de beste praktijkopleiding te bieden met uitzicht op een baan, krijgen bedrijven steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Aanmelden

Specialistisch vakmanschap

Deze nieuwsbrief is voor alle betrokkenen bij branches en beroepsopleidingen van de sector Specialistisch vakmanschap. Wij informeren u over de ontwikkelingen van kleine unieke opleidingen en geven voorbeelden van de goede samenwerking tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Ook maken we de ondersteuning inzichtelijk die het Meld- en expertisepunt biedt.

Aanmelden

Berichten over de kwalificatiestructuur

Met Berichten over de kwalificatiestructuur informeren wij 'onderwijsmakers' over kwalificatiedossiers, cross-overs en keuzedelen. Verder leest u over systeemtechnische informatie die die daarmee samenhangt, zoals crebo, xml en de website. Deze nieuwsbrief verschijnt ten minste viermaal per jaar.

Aanmelden