Nieuwe portal Studie in Cijfers

Biologisch medisch analist

Studie in Cijfers publiceren

Scholen kunnen op drie manieren Studie in Cijfers op publiceren op de website. U kiest zelf welke wijze het beste past bij uw school en website. Op alle manieren wordt Studie in Cijfers automatisch jaarlijks geüpdatet. Zorg ervoor dat u uiterlijk 10 juli 2020 Studie in Cijfers opnieuw heeft gepubliceerd. Daarna wordt de verouderde Studie in Cijfers niet meer getoond.

Inloggen
De portal is te bereiken vai KiesMBO.nl/beheer. De accounts van de oude portal zijn overgenomen naar de nieuwe omgeving. Logt u voor de eerste keer in? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Afbeelding

Met codes plaatst u de iFrames responsive als afbeelding op uw website. In de portal downloadt u eenvoudig een overzicht met alle links die bij uw opleiding horen. Een instrtuctie voor het plaatsen van iFrames vindt u in de portal onder de knop 'voor ontwikkelaars'.

Hyperlink

U kunt de links op uw website vervangen voor nieuwe links. In de nieuwe portal downloadt u eenvoudig een overzicht met alle links die bij uw school horen. Klik hiervoor op de knop 'download overzicht'.

API

Er is een nieuwe API beschikbaar. U kunt hiermee in een keer alle links van Studie in Cijfers van uw school ophalen. Ook kunt u kiezen voor de resultaten van een specifieke opleiding.

Heeft u vragen over de publicatie van Studie in Cijfers op uw website? Stuur een e-mail naar studieincijfers@s-bb.nl.