We volgen een dag uit het werkzame leven van een student en de praktijkopleider voor het beroep manager/bedrijfsleider fastservice.
Mijn opleiding is: Manager/bedrijfsleider fastservice, niveau 4. Ik volg mijn opleiding in Amstelveen en dit is mijn laatste leerjaar. Ik assisteer de manager van het bedrijf. En ik neem de verantwoordelijkheid van het bedrijf als meneer er niet is, volledig op mij.
Kim, vorige week de omzetverwachting heb je heel goed erin gezet. De prognose heb je heel goed gemaakt, dus je wist ook van te voren wat wij hier kunnen verwachten.
Mijn naam is Abolfalz Karami. Ik ben de bedrijfsleider in Almere. Ons bedrijf heet King of the Ribs. King of the Ribs is een quickservice restaurant.
We serveren kebabburgers, gefrituurde kip, maar ook spareribs.
Ik stuur het personeel aan, ik houd er rekening mee dat het personeel in veiligheid goed kan werken. En ik ben constant bezig met de omzet en de verbetering van het bedrijf en de winstgevendheid.
Ik heb daar zoals je ziet een voorbeeld liggen hoe alle burgers in elkaar worden gezet. En ik heb hier een werkwijze. Deze werkwijze gebruiken wij om jou uit te leggen hoe wij willen dat jij een burger klaarmaakt.
Het voelt voor mij heel fijn om samen te werken.
Wat ik hoop voor Kim, wanneer zij klaar is alles wat ze bij King of the Ribs heeft geleerd, mee kan nemen in haar toekomst.
Zo, alles is weer compleet.