Ideas on Stage 2021

Voor de circa 500.000 mbo-studenten in ons land is leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs.

Editie 2021 in een ander jasje

Nu Nederland is gestart met vaccineren hopen we binnenkort weer het ‘normale’ leven te kunnen oppakken. Wel hebben we besloten om in 2021 de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider in een ander jasje te steken. Daarom organiseren we het nieuwe evenement Ideas on Stage.

Prachtige initiatieven verdienen bijzonder podium

De afgelopen tijd hebben veel erkende leerbedrijven in goede samenwerking met scholen stages en leerbanen gecreëerd, zodat mbo-studenten hun opleiding konden vervolgen. Tot en met 28 maart konden leerbedrijven en mbo-studenten initiatieven aanmelden die het verdienen om in de spotlights te staan.

Reserveer 17 mei in uw agenda

Tijdens het Ambassadeursgala dat Dit is mbo maandag 17 mei organiseert, bieden we een selectie van de innovatieve stages en leerbanen het podium, waar ze virtueel kunnen shinen. Reserveer de datum in uw agenda en beleef het evenement thuis mee!

Meld u aan voor het Ambassadeursgala

Hou de sociale media in de gaten

Vanaf half april besteden we volop aandacht aan Ideas on Stage met quotes en filmfragmenten op de sociale media van SBB. Vanaf 18 mei publiceren we de volledige reportages van de innovatieve stages en leerbanen die het podium haalden.