SBB Stagecoach

Student en praktijkopleider in transport en logistiek

U gaat een mbo-student begeleiden. SBB Stagecoach geeft u informatie om de stage- of leerbaanperiode zo goed mogelijk te laten verlopen.


Informatie op het juiste moment

Als u zich aanmeldt bij SBB Stagecoach ontvangt u steeds op het juiste moment een e-mail met praktische informatie, afgestemd op de fase waarin uw student zich bevindt. Denk aan tips voor voortgangsgesprekken of informatie over workshops.


Haal het beste uit uw student

Meld u gratis aan voor SBB Stagecoach en haal het beste uit uw student.

Meld u aan


Maak uw stages en leerbanen zichtbaar

Hebt u een vacature voor een stage of leerbaan? Log in op onze website en stel de plek beschikbaar. Controleer alstublieft meteen de gegevens van uw bedrijf.

Uw vacatures verschijnen automatisch op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een plek zoeken. Zorg dat ze uw vacatures daar vinden! Vooral aan leerbanen (bbl) is veel behoefte.

Is de vacature vervuld? Geef ook dat aan op onze website.


Meer weten?

Bent u erkend leerbedrijf en hebt u een vraag over SBB Stagecoach of het begeleiden van studenten in de praktijk? Neem contact op met uw adviseur praktijkleren. U vindt zijn of haar naam, telefoonnummer en e-mailadres door in te loggen op onze website. Daar kiest u onder 'Opties' voor 'Mail de adviseur'.