SBB Stagecoach

SBB Stagecoach

U gaat een mbo-student begeleiden. SBB Stagecoach geeft u informatie om de stage- of leerbaanperiode zo goed mogelijk te laten verlopen.

Haal het beste uit uw student

Als u zich aanmeldt bij SBB Stagecoach ontvangt u steeds op het juiste moment een e-mail met praktische informatie, afgestemd op de fase waarin uw student zich bevindt. Denk aan tips voor voortgangsgesprekken of informatie over workshops. Meld u gratis aan voor SBB Stagecoach en haal het beste uit uw student.

Meld u aan

Maak uw leerplaatsen zichtbaar

Hebt u een leerplaats (stage of leerbaan) beschikbaar? Log in op Mijn SBB en meld hem aan. Controleer alstublieft meteen de gegevens van uw bedrijf. Uw leerplaatsen verschijnen automatisch op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een plek zoeken. Zorg dat ze uw leerplaatsen daar vinden! Vooral aan leerbanen is veel behoefte. Is de leerplaats vervuld? Geef ook dat aan op onze website.

Inloggen op MijnSBB

Beroep in het kort

Wilt u vast kijken hoe het beroep in het kort is beschreven in de kwalificatiestructuur, ga dan naar de pagina Beroepsbeschrijvingen.

Meer weten?

Bent u erkend leerbedrijf en hebt u een vraag over SBB Stagecoach of het begeleiden van studenten in de praktijk? Bel of e-mail uw adviseur praktijkleren of neem contact op met de Servicedesk.