SBB Stagecoach

SBB Stagecoach

U bent erkend leerbedrijf en nu gaat u een mbo-student begeleiden. SBB Stagecoach geeft u informatie om de stage- of leerbaanperiode zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bent u nog niet erkend?

Om leerbedrijf te worden (en SBB Stagecoach te kunnen gebruiken) moet u eerst een erkenning aanvragen. Uw erkenningsaanvraag wordt in behandeling genomen door een adviseur praktijkleren. Hij/zij neemt contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Start de erkenningsaanvraag

Haal het beste uit uw student

Bent u erkend? Dan kunt u zich aanmelden bij SBB Stagecoach. Daarmee ontvangt u steeds op het juiste moment een e-mail met praktische informatie, afgestemd op de fase waarin uw student zich bevindt. Denk aan tips voor voortgangsgesprekken of informatie over workshops. Meld u gratis aan en haal het beste uit uw student.

Meld u aan voor SBB Stagecoach

Maak uw leerplaatsen zichtbaar

Hebt u een stage of leerbaan beschikbaar? Log in op Mijn SBB en meld hem aan. Controleer meteen de gegevens van uw bedrijf. Uw stages en leerbanen verschijnen automatisch op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een plek zoeken. Vooral aan leerbanen is veel behoefte. Is de plek vervuld? Geef ook dat aan op onze website.

Log in op MijnSBB

Beroep in het kort

Wilt u alvast zien hoe het beroep in het kort is beschreven in de kwalificatiestructuur, ga dan naar de pagina Beroepsbeschrijvingen.

Meer weten?

Bent u erkend leerbedrijf en hebt u een vraag over SBB Stagecoach of het begeleiden van studenten in de praktijk? Bel of e-mail uw adviseur praktijkleren of neem contact op met de Servicedesk.