Webrichtlijnen

SBB wil u graag een toegankelijke, gebruiksvriendelijke website aanbieden. De techniek achter een website moet zo goed in elkaar zitten, dat het voor u niet uitmaakt wat voor type besturingssysteem of computer u heeft, welke browser u gebruikt, of u de website op een smartphone of tablet bekijkt. Mensen die niet (goed) kunnen zien of horen, moeite hebben met ingewikkelde teksten of geen muis kunnen gebruiken moeten ook hun weg op de site kunnen vinden.

SBB streeft ernaar dat de website toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor iedereen. Dit betekent echter niet dat alle gebruikers op één en dezelfde manier de informatie ontsloten krijgen. 

SBB heeft praktijklerenfilms toegevoegd aan de beroepsbeschrijvingen. Hier staan nu nog geen transcriptieteksten bij. Deze zullen begin 2018 worden toegevoegd.

Melding van ontoegankelijkheid

Bent u van mening dat onze website ondanks onze controle niet voldoet of hebt u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt; laat het ons weten. Help ons hiermee de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie. 

Opmerkingen? Stuur een mail naar info@s-bb.nl.