Regio:
Nederland
De medewerker versindustrie is vooral bezig met standaard werkzaamheden bij de productie en verwerking van verse voedingsmiddelen, zoals vlees, vleeswaren, pluimvee, wild, vis, maar ook kaas, groenten en fruit. Hij werkt hierbij nauwkeurig volgens de werkvoorschriften en (wettelijke) richtlijnen. Hij heeft kennis van de kwaliteitseisen van het bedrijf en voorschriften met betrekking tot hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteit.
Kerntaken en werkprocessen
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor
- Maakt machines klaar voor gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor de versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines
- Controleert versproducten tijdens het productie-/verwerkingsproces en/of controleert het versproductie/versverwerkingsproces
- Voert afval- en/of restproducten af
- Reinigt en/of desinfecteert
- Rondt werkzaamheden af
Niveau:
2
Crebo:
25568
Kans op stage:
Kans op leerbaan:
Kans op werk:
Overzicht kansen per regio
Legenda
:
- Gering
:
- Matig
:
- Voldoende
:
- Ruim voldoende
:
- Goed