Panel kwalificaties mbo

SBB is benieuwd naar uw ideeën over de herziene kwalificatiedossiers. Hoe kunnen we de kwalificatiestructuur volgens u verder verbeteren? Denk mee in het panel kwalificaties mbo.

Het panel bestaat uit een groep mbo-docenten en praktijkopleiders uit het hele land. Als deelnemer ontvangt u enkele malen per jaar een digitale enquête met vragen over de inhoud, toepasbaarheid en leesbaarheid van de kwalificatiedossiers en keuzedelen.

De uitkomsten worden anoniem verwerkt. Het gaat erom dat wij een goed beeld krijgen van de ervaringen van gebruikers. Uw feedback kan bovendien helpen met het onderhoud van de kwalificatiedossiers en het opstellen van adviezen.

Hoe werkt het?

Het panel werkt als volgt:

  • U meldt zich aan.
  • U krijgt ongeveer vier keer per jaar een uitnodigingsmail met een digitale enquête. Het invullen duurt vijf à tien minuten.
  • U ontvangt de uitkomst van iedere enquête, zodat u uw antwoorden kunt vergelijken met die van de andere leden van het panel.
  • U kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden

U kunt deelnemen aan het panel kwalificaties mbo door het aanmeldformulier in te vullen.

Rapportages

Onderstaand vindt u de uitkomst van de afgelopen enquêtes.

Jaarverslag

Het jaarverslag 2015 beschrijft de resultaten van de enquêtes. Verder laten we een docent en een praktijkopleider aan het woord en leest u de reacties van docenten op stellingen bij MBO City 2015.