Nieuwe functies 2018

Student en praktijkopleider in de sector transport en logistiek

White Label is continu in ontwikkeling. De eerste aanpassing die op de planning staat (eind 2017) is het doorgeven van mutaties van leerbedrijf-ID. Soms wordt een bedrijf dubbel vermeld in Stagemarkt.nl. Samenvoegingen of splitsingen betekenen een ander ID voor de erkende leerbedrijven. De administratie van een school wil dit graag weten. Zo is altijd de meest recente sleutel bekend. Deze functionaliteit is onderdeel van versie 2.2.

Daarna zal in overleg met de gebruikersorganisatie besloten worden over prioritering van nieuwe toepassingen. Daarbij kan gedacht worden aan:

Indienen voordracht

Een school wil een nieuw leerbedrijf voordragen voor erkenning door SBB. Na afgeven van de erkenning wil de school het leerbedrijf-id ontvangen, inclusief de opleiding waarvoor het leerbedrijf erkend is of een melding dat de erkenning niet is afgegeven.

Bulkverificatie

Een school wil een groot aantal bedrijven tegelijk controleren op hun erkenningsstatus. Zo kan het systeem in een keer geactualiseerd worden. 

Mutatieservice naam-adres-woonplaats

Een school wil de gewijzigde naam-adres-woonplaats gegevens van SBB. Zo kan de school de gegevens in de administratie controleren en actueel houden.

Heeft u ideeën voor het verbeteren van de gegevens uitwisseling met behulp van white label? Stuur een e-mail naar e.vanluenen@s-bb.nl

Programma van eisen

Het volledige programma van eisen kunt u onderaan deze pagina downloaden.