Projectcoördinator Rozemarijn van Deelen neemt afscheid van het Meld- en expertisepunt

Afscheid Rozemarijn van Deelen
Op het event ‘Specialistisch vakmanschap, een leven lang’ nam projectcoördinator Rozemarijn van Deelen afscheid van het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap. Zij heeft zich ruim zeventien jaar ingezet voor de sector.

Ruim zeventien jaar heeft Rozemarijn zich met hart en ziel ingezet voor het specialistisch vakmanschap. Haar verdiensten zijn niet onopgemerkt gebleven en worden zeer gewaardeerd. Op het event ‘Specialistisch vakmanschap, een leven lang’ dat op 5 november 2018 plaatsvond, nam zij officieel afscheid. Directievoorzitter Hannie Vlug, voorzitter van de sectorkamer Specialistisch vakmanschap Margret Hoekenga en voorzitter MBO Raad Ton Heerts bedankten haar voor haar inzet.

Plezier

“Met veel plezier heb ik me al die jaren ingezet voor de kleine unieke beroepen. De verbindende schakel zijn tussen de unieke vakmensen in bedrijven en in het onderwijs was me een genoegen”, zegt Rozemarijn. Het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap van SBB blijft zich inzetten voor de kleine en unieke beroepen en opleidingen in Nederland. “Met Jacco Vonhof als boegbeeld, laat ik het met een gerust hart achter.”