Neem deel aan de nieuwste webinars voor praktijkopleiders

Afbouwonderhoud
Het begeleiden van mbo-studenten in de beroepspraktijk vraagt om meer dan uitstekende vakkennis alleen. SBB helpt praktijkopleiders de brug te blijven slaan met studenten en biedt diverse scholingsmogelijkheden om kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Zo staan in november drie webinars op het programma.

De wereld waarin studenten zich begeven verandert continu en praktijkopleiders vragen zich vaak af hoe de aansluiting met de student te behouden. Praktijkopleiders en alle andere belangstellenden die bij het begeleiden van mbo-studenten zijn betrokken kunnen in november deelnemen aan drie webinars.

Het puberbrein (dinsdag 5 november om 10.00 uur)

Hebt u zich weleens afgevraagd waarom een puber bepaald gedrag vertoont of sommige keuzes maakt? In dit webinar krijgt u inzicht in hoe het puberbrein werkt. Expert Maarten Brand deelt met u waarom het nuttig is om het puberbrein beter te begrijpen en hoe u pubers positief kunt beïnvloeden.

Meld u aan voor dit webinar

Generatieverschillen (dinsdag 19 november om 10.00 uur)

De manier waarop een stagiair is opgevoed en opgegroeid bepaalt hoe hij of zij naar de wereld kijkt. In dit webinar leert u door de bril van de stagiair te kijken. Op die manier kunt u beter inspelen op gedrag en de stagiair beter boeien en binden. Dit inzicht helpt u bovendien om een brug te leggen tussen de verschillende generaties binnen uw organisatie. Dit leidt tot betere resultaten voor de stagiair en uw organisatie.

Meld u aan voor dit webinar

De praktijk motiveert (dinsdag 26 november om 10.00 uur)

De praktijk is erg bepalend voor een mbo-student en de voortgang van zijn of haar opleiding. De praktijkopleider heeft een grote invloed op de motivatie van de stagiair en de geboekte resultaten in de praktijk. In dit webinar krijgt u tips over hoe u stagiairs kunt motiveren. Tijdens de uitzending zal een mbo- student haar ervaring met u delen.

Meld u aan voor dit webinar