Hizi Hair en SBB verlengen samenwerking

Afbeelding
28 juni verlengde Hizi Hair op het hoofdkantoor in Lijnden de samenwerkingsovereenkomst met SBB. Een logische stap voor een bedrijf dat professionalisering en opleiding hoog op de agenda heeft staan.

Hizi Hair is erkend leerbedrijf voor aankomende kappers, allround kappers, salonmanagers en assistenten dienstverlening en zorg. Door het hele land kunnen mbo-studenten bij de salons terecht voor stages en leerbanen.

Praktijkopleiders intern opgeleid

Inmiddels zijn er 64 Hizi Hair-salons in Nederland. In iedere salon wordt gewerkt met junior-haarstylisten die professioneel worden begeleid en getraind. Ook de praktijkopleiders worden intern opgeleid. Via een intensief traject ontwikkelen ze communicatieve en vaktechnische skills en worden ze klaargestoomd om de studenten op de werkvloer te begeleiden. Het niveau van de interne trainingen bij Hizi Hair is zo hoog, dat SBB heeft besloten alle salons opnieuw te erkennen als leerbedrijf.

De beste versie van jezelf

“Wij geloven dat succes valt of staat met de kwaliteit en het enthousiasme van onze medewerkers”, zegt Dimitri Last, algemeen directeur en eigenaar Hizi Hair. “Daarom is intern opleiden een van onze belangrijkste focuspunten voor groei. We willen dat jij je bij ons kunt ontplooien tot de beste versie van jezelf. We werken sinds jaar en dag met junior-haarstylisten, die een centrale en onmisbare functie hebben binnen onze salons. Met deze erkenning door SBB willen we dat nog eens goed onderstrepen.”