Event specialistisch vakmanschap in het teken van leven lang ontwikkelen

Event Specialistisch vakmanschap Fort Voordorp
Maandag 5 november 2018 is het event Specialistisch vakmanschap in het Fort Voordorp in Utrecht. Dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van een leven lang ontwikkelen in de sector specialistisch vakmanschap.

Het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap organiseert het event in het gerestaureerde Fort Voordorp in Utrecht. Vanaf 15.30 uur tot 20.30 uur komen betrokkenen bijeen om te praten over actuele ontwikkelingen in de kleinschalige beroepen en kleine unieke opleidingen. Dit jaar ligt het accent op een leven lang ontwikkelen en de invloed daarvan op het specialistisch vakmanschap.

Workshops

Na een welkomstwoord kiezen de aanwezigen twee workshops die ze willen volgen. De workshops gaan over de toekomst van het ondernemerschap, vervaardigen, technisch vakmanschap, gezondheidstechnisch vakmanschap en duurzame onderwijsmodellen.

Aan tafel met studenten

Na de workshops sluiten de aanwezigen af met een diner. Aan iedere tafel schuift ook een student uit de sector aan. Samen wordt gesproken over de keuze voor de opleiding en mogelijkheden om nieuwe studenten te werven. Na iedere gang wisselt de student van tafel. Zo voeren de aanwezigen met verschillende mbo-studenten gesprekken.

Aanmelden

U kunt zich voor het event aanmelden via onderstaande button.

Meld u aan