DEEN tekent samenwerkingsovereenkomst praktijkleren met SBB

DEEN tekent samenwerkingsovereenkomst Praktijkleren met SBB
Tijdens een feestelijke diploma-uitreiking op 28 september ondertekenden DEEN en SBB een samenwerkingsovereenkomst. Bij die gelegenheid ontvingen 79 collega’s een mbo-diploma en 11 collega’s een hbo-diploma.

Bij DEEN is het opleiden en ontwikkelen van talenten een kernwaarde. Al meer dan tien jaar biedt de werkgever alle werknemers de mogelijkheid om een mbo- en/of hbo-studie te volgen. Deze opleidingen worden vanuit het eigen opleidingshuis verzorgd. Verder zijn er stageplaatsen voor gemiddeld 120 studenten per jaar die op een roc een mbo-opleiding volgen, om vakkrachten op te leiden voor het eigen bedrijf en/of de retailbranche.

Kwaliteit borgen

De stages en de eigen kweekvijver maken nieuwe instroom en interne doorstroom mogelijk. Er is veel ruimte voor ontwikkeling binnen de winkel, het distributiecentrum en het hoofdkantoor. DEEN is al langer een succesvol erkend leerbedrijf. Om de kwaliteit van de ontwikkeling van het praktijkleren te borgen en duurzaam te investeren in de ontwikkelingen in de branche en de samenwerking met het onderwijs is een nieuwe driejarige samenwerkingsovereenkomst getekend met SBB.

Nieuw schooljaar

Ondertussen is het nieuwe schooljaar gestart met 11 mbo- en 2 hbo-groepen. In totaal volgen op dit moment meer dan 150 collega’s een DEEN-opleiding.