Campagne 'Volg je passie'

Campagne volg je passie
De campagne ‘Volg je passie’ is voor de tweede keer van start gegaan. Met de campagne brengt het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap de kleine unieke beroepen onder de aandacht van jongeren. De campagne was in het voorjaar al te zien op Facebook en Twitter, en staat vanaf nu ook op Instagram.

Van sommige beroepen weten mensen niet dat er een mbo-opleiding bij hoort. Wellicht heeft iemand een passie, maar weet hij niet dat hij er ook zijn baan van kan maken. Met de campagne 'Volg je passie' worden die kleine, unieke beroepen onder de aandacht gebracht bij jongeren. 

Beroepenklikker

Speciaal voor de campagne ontwikkelde het Meld- en expertisepunt een ‘beroepenklikker’: een landkaart met alle kleinschalige specialistische beroepen en opleidingen in Nederland. Door te klikken op een beroep op de landkaart, krijg je alle informatie over de bijbehorende opleiding. Bekijk de beroepenklikker op de campagnepagina.

Social media

Om aankomende studenten te informeren over het specialistisch vakmanschap, startte deze maand de tweede social mediacampagne. Naast Facebook en Twitter komt de campagne ook op Instagram voorbij. Benieuwd naar de campagne? Kijk op Facebook, Twitter of Instagram. En schroom niet om de campagne te delen.