Albron verlengt samenwerking met SBB

Albron
22 november heeft foodserviceorganisatie Albron de samenwerking met SBB bekrachtigd door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst. Daarmee versterken Albron en SBB elkaar in het leveren van een kwalitatief goed onderwijsprogramma.

Jaarlijks begeleidt Albron ruim 450 mbo-studenten die opleidingen volgen van niveau 1 tot en met 4, met name in horeca, food, facilitair en leisure. Het leren in de praktijk van deze toekomstige vaktalenten gebeurt op meer dan 140 locaties in Nederland en België, van kleine tot grote bedrijfsrestaurants binnen de parken van Center Parcs tot eigen locaties zoals The Green House in Utrecht en De Restauratie in Eindhoven.

Klaarstomen voor de toekomst

Albron heeft als doel om mbo-studenten zo goed mogelijk klaar te stomen voor de toekomst. Hierin staat zowel het vakinhoudelijk opleiden als de ontwikkeling op persoonlijk vlak centraal. Anja van Willegen, hr-adviseur bij Albron: “Wij geloven dat studenten met de juiste kennis en vaardigheden niet alleen beter worden in het uitvoeren van hun toekomstige functie, maar dat ook hun werkplezier in onze dynamische branche wordt vergroot.”